Живановићу нови мандат

24

Dec

Живановићу нови мандат

На изборној скупштини Спортског савеза општине Уб, Небојша Живановић и његов тим су добили потпуно поверење свих присутних чланова са правом гласа. Нови четворогодишњи мандат председника Небојше Живановића креће половином јануара наредне године.

Изборној скупштини је присуствовало 41 од 49 редовних чланова са правом гласа и све одлуке су донете једногласно.

Скупштину је отворио Дејан Максимовић, генерални секретар ССОУБ, који је поздравио присутне чланове и уважене госте Савеза и предао реч Председавајућем Небојши Живановић. После уводних речи прешло се на избор радних тела и избор Председника и његовог тима људи са којима ће сарађивати у наредне четири године.

Нагласивши да су постигнути резултати Савеза у претходне четири године оцењени високим оценама од стране надлежног Министарства, Спортског савеза Србије, локалне самоуправе и Сталне конференције градова и општина, није било потребе за великим променама. Тим је јачи за Немању Јовановић и Нину Јеличић, док је оформљена и Арбитражна комисија састављена од еминентних правника из својих области, коју ће представљати Ивана Тешић, Стефан Теодосић и Драган Драгићевић.

На крају официјалног дела скупштине, присутнима се обратио и Александар Јовановић Џајић, Заменик председника општине Уб, који је нагласио одличну сарадњи између јединица локалне самоуправе и Територијалног савеза, у жељи да се та сарадња настави на најбољи начим и да заједничким снагама спорт и услове за бављење спортом у општини Уб учине још бољом, како у клубовима, тако и у школама на територији општине Уб.