Сјајна сезона Убљана

13

Apr

Сјајна сезона Убљана

На почетку сезоне нико није ни размишљао да ће бити конкуренти за титули, али ношени феномеалном атмосфером коју приређује публика, два дворанска спорта која су ове сезоне пунила Спортску халу на Убу, била су у борби за највиши пласман.

Исти дан су одбојкашице и футсалери водили битку за титуле. На жалост, обе екипе су поражене са по 3:0, али то не умањује понос целог града на њихове резулатате. Обе екипе су дале и више од својих тренутних могућности да донесу пехар граду који толико воли спорт. Убљани су им се одужили и пружаће им још већу подршку у наредном периоду јер су достојно репрезентовали град из којег долазе и учинили да им се суграђани толико диве.

Без обзира на то што титуле нису дошле на Уб, мора се одати признање спортистима и спортискињама на свему што су пружили у овој сезони. Било је ту и повреда и лоших дана и грешака, али да би постао шампион потребна је и доза среће која је овога пута изостала. Сигурни смо да ће се они вратити јачи после ових пораза и да ће се и следеће сезоне борити за најсјајнија одличја.

Потврду о сјајној сезони су добиле и две одбојкашице Уба које су позване у дрес са државним грбом. Сјајни техничар Ана Јакшић и либеро Сању Ђурђевић су се нашле на списку новог селектора женске одбојкашке репрезентације Андрее Сантанелија за утакмице у Лиги нација.

КМФ Карели ће покушати да се кроз бараж против Златибора домогне вишег ранга а прва утакмица се игра на Убу већ у понедељак од 20 часова у Хали спортова.