Убски спортисти тренирају пуним интензитетом

29

Aug

Убски спортисти тренирају пуним интензитетом

Убски спортисти се увелико припремају за наставак најуспешније године у спортској историји. После историјске победе у финалу КУП-а Србије, убске одбојкашице су започеле припреме за европски дерби против румунске екипе Stiinta Bacau. Убљанке су већ одмериле снаге у пријатељским утакмицама са обреновчанкама, лајковчанкама и екипом Црвене звезде. Славиле су у све три припремне утакмице.

Рукометаши Уба су се пласирали у виши ранг такмичења, па ће сада наступати у Супер Б лиги Србије Север-Центар. Само још један степеник дели наше рукометаше од највишег ранга.

После гашења КК Уба, убску кошарку представљаће млађи убски клуб, који у наредну сезону улази са још подмлађенијим саставом. Момци свакоднено вредно раде на отвореним теренима СРЦ Школарац и припремају се за предстојећу сезону.

Ове године ћемо понови бити у прилици да гледамо футсал у спортској халу на Убу. Екипа КМФ Карели ће се такмичити највероватније у Регоиналној футсал лиги ФСРЗС.

Кикбоксери клуба ”СОКО” настављају своје редовне активности и тренирају свако вече испред убске хале или на СРЦ Школарац у вечерњим сатима.

Џудисти су традиционално били на кампу на Тари и настављају своје редовне активности.