Trijumf ubljana na derbiju!

07

Apr

Trijumf ubljana na derbiju!

U neponovljivoj atmosferi prepune Hale sportova Ub ubski “Medvedi“ pobedili u derbiju odličnu ekipu RK SC Voždovac 2012, u direktnom okršaju za poziciju koja vodi u doigravanje.

RK Ub –RK SC Voždovac 2012 2  27:26 (11:12)

Sve je u nedelju uveče u „Ubskoj lepotici „ bilo na nivou velikog rukometnog spektakla. Preko 600 ljudi u hali, blizu 100 gostujućih navijača iz Beograda imalo je šta da vidi. Gosti rukometnog kluba Ub bili su i omladinci FK Jedinstva Ub – naši mladi prvoligaši, na čelu sa Mikom Bilićem, mladi košarkaši KK Mladost Ub, sa trenerom Vladimirom Uroševićem,  KBK Soko Ub čiji su momci odradili fantastičan posao sa Sašom Spasićem zaduženim za bezbednost utakmice, navijači  ŽOK Ub koji su predvođeni  Ivanom Danilovićem – Klinsmanom  takođe pružili podršku našim rukometašima. Predstavljanje igrača u mraku pod laserima, himna Republike Srbije koju je otpevala Dunja Kaplarević i za to dobila ovacije publike. Ispred Sportskog Saveza opštine Ub Dejan Maksimović podelio je lopte za najmlađe rukometaše i buduće šampione.

 Neprekidna podrška koja je stizala sa tribina, i za jedne, i za druge, očigledno je bila dodatna motivacija za igrače da daju i poslednje atome snage iz seba. Kako je počeo meč, tako se i završio na stalnoj rezultatskoj klackalici.

Pisao: Mišel Kaplarević