Završena odbojkaška takmičenja u Srbiji – Ubljanke zvanično na trećem mestu

30

Apr

Završena odbojkaška takmičenja u Srbiji – Ubljanke zvanično na trećem mestu

Izvršni odbor Odbojkaškog saveza Srbije, predsedništvo  Odbojkaškog saveza Srbije i direktor takmičenja OSS, na elektronskoj sednici, održanoj u utorak, 28. aprila, doneli su odluku da se prekidaju i smatraju okončanim takmičenja u Banka Poštanska štedionica Superligi, Prvoj ligi i Prvoj B ligi za takmičarsku 2019/2020. godinu. Proglašavaju se pobednici prva tri ranga takmičenja prema zatečenom stanju. TENT iz Obrenovca u konkurenciji seniorki i Vojvodina NS seme iz Novog Sada u konkurenciji seniora proglašavaju se za prvake Srbije, odnosno pobednike Banka Poštanska štedionica Superlige 2019/2020.

Naše odbojkašice,plasmanom na treće mesto, ostvarile najveći uspeh u ligaškom delu takmičenja dok su  tri odbojkašice Uba, Aleksandra Gligorić, Anica Kutlešić i Jelena Vulin izuzetno visoko kotirane u pojedinačnoj konkurenciji.

Aleksandra Gligorić je statistički četvrti bloker i treći napadač po uspešnosti u Superligi, Anica Kutlešić je drugi napadač lige, dok je Jelena Vulin peti najuspešniji poenter u ligi.